Menyen
Menyen vår baserer seg i hovedsak på hvilke råvarer som er i sesong og hvilke råvarer som er tilgjengelig for oss. Dette gjør at menyene varierer fra årstid til årstid, måned til måned og ofte dag til dag. Det tror vi er en av grunnen til at vi har blitt så populære som vi har blitt. Vi forsøker å finne de beste råvarene vi får tak i og tilbereder de så nøyaktig som overhodet mulig. På denne måten håper vi å skape matopplevelser som gir inntrykk!
Matopplevelser er noen ganger å smake noe nytt eller smake kombinasjoner du ikke har smakt før. Andre ganger kan det være å gjenoppdage smaker du hadde glemt eller trodde du ikke var så glad i.
Under kan du se hvordan en klassisk meny kan se ut:
Lettrøkte kamskjell med salat og ørretrogn
Kremet blomkål- og blåskjellsuppe med sjøørret og et utvalg av fenikkelsmaker
Lettristet piggvar på sautert savoykål, erte- og trøffelpure og en choronsaus
Glaserte vaktler, rødløk kompott, smørstekte kantareller, urtesjy og nypoteter
Pasjonsfruktmousse og himmelsk lapskaus
Maten
780,-
1050,-
Vinen
650,-
850,-