Gjør din konsertopplevelse til en helaften!

SOMMEREN 2023 ER HISTORIE, MEN VI SER FREMIMOT EN HERLIG NESTE SOMMER OG KOMMER SNART MED NAVN PÅ ARTISTER.

Onsdag 2.august Kjöp Konsertpakker og VIP-pakker med mat og billett direkte hos oss; post@hvalergjestgiveri.no eller ring: 69378200

Ordinære billetter er i salg på Ticketmaster.no

Til alle konserter er det et begrenset antall VIPplasser. Disse billettene inkluderer 3-retters middag og vipplass under konserten. De som bestiller VIPplasser/konsertpakke blir prioritert på booking av overnatting. Pris for vipplass på Teltkonserter er kr.1.700,- pp, og vipplass på Plenkonserter koster kr.2.200,-/kr.3.200,- pp hhv uten og med overnatting. Prisene inkluderer ikke drikke.

Middag serveres kl.17.30 de dager det er konserter i Teltet, Terrassen åpner kl.16 for de som önsker forfriskninger för middag.

Velkommen til SommerfestiHvaler 2023!

Kjøp billetter til Sommerfest i Hvaler

KONSERTER PÅ HVALER 2023

Generell informasjon

Billetter i salg på Ticketmaster! For VIP-plasser med mat, og overnatting, ta kontakt med oss direkte! Vi har dessverre kun overnatting til de som velger å kjøpe Konsertpakker (Teltkonserter) eller VIP-billetter (Plenkonserter), disse inneholder billett, mat, vipplass inne og ute, fri tilgang til alle områder for publikum, og evt rom med frokost om man ønsker det, disse koster kr.2.200,- pp uten overnatting og kr.3.200,- pp med overnatting på Plenkonserter. Kr.1.700,- pp uten overnatting for Teltkonserter, på Teltkonserter gjelder ordinære priser for rom. MER INFO: Velkommen til konsertopplevelser på Hvaler! Det er parkering for alle nede på gressbakken ved innkjøring, men for de som bor hos oss kan man kjøre opp og lesse av/på bagasje. Parkering koster kr.50,- for hele oppholdet. Alle våre konserter er tilpasset bevegelseshemmede, gjerne gi beskjed på forhånd så får dere en god plassering, ordinäre billetter har ikke setereservasjon.

Kjøp billetter til Sommerfest i Hvaler

Bildegalleri

Bilde av konsert i teltet på Hvaler Gjestgiveri
Bilde tatt fra scenen med flere tusen tilskuere foran Hvaler Gjestgiveri
Konsert på Hvaler Gjestgiveri med flere tusen tilsuere
Bilde av en konsert i teltet