Her kommer små oppdateringer og informasjonsskriv fra oss
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en deilig sommer på Hvaler Gjestgiveri!
Programmet er nå komplett og dere finner all info under fanen Festihvaler her på siden.
Velkommen til dere alle!
Bestill på post@hvalergjestgiveri.no ring oss gjerne på 69378200
29.april: SESONGÅPNING - årets sesong åpnes på Skjärgårdshotellet med gode smaker på tallerken og i glass!
Med vår egen Vinmaker fra Toscana; Riccardo Lepri fra Tenuta Montauto, og en alltid opplagt Gjestgiver - disse to vil by dere årets nye smaker fra vår egen vingård og på tallerkene blir dere servert strålende nye, spennende retter som er inspirert av årstid og beliggenhet. God mat, godt humör og strålende viner på vakre vårlige Hvaler! Det blir klippet snor og vi lover stormende jubel og masse spennende smaker!
Kun kr.900,- pp for smaking og måltid! Ledige rom for overnatting!
Påmelding til post@hvalergjestgiveri.no
Fra 6.april til 10.april har vi påskeåpent her på Gjestgiveriet!
Det er middagsservering fra kl.16 hver dag, Langfredag og Påskeaften er det en liten vinsmaking inkludert i prisen for middag for de som bor her eller spiser kl.19. Ring oss eller mail oss for mer info!
Pris pp i dobbeltrom inkl ettermiddagskaffe med bakst, dobbeltrom med frokost, 3 retter og en vinsmaking er kr.1.500,-
Datoer for Kjøkkenkurs med Krafter, sauser og supper som tema finner dere nederst i saken, det samme gjelder dato og til for Kjellerkurs!
Kjøkkenkurset vil vare i ca 3 timer og Gjestgiveren vil vise dere og innlemme dere i sin kjøkkenveerden, dere får innføring i krafter, sauser og supper, tilsmaking av retter, teknikker og måter å gjøre et måltid til noe utenom det ordinære.
Som vanlig vil Gjestgiveren være blid og opplagt og fortelle dere dette med stor innlevelse og entusiasme, og dele av sin rike kunnskap!
Kun kr.1.500,- pp for kurs, opplæring, opplæring, demonstrasjon og underholdende foredrag! Pluss et par glass vin for de som vil. Vi stiller med utstyret dere trenger, råvarer og forstykke, dere tar med godt humør.
Kurset passer for alle som er glade i mat og egner seg ypperlig til å gi bort - GI EN OPPLEVELSE SOM MOTTAKER VIL HUSKE OG FÅ NYTTE AV!
Kjellerkurset er en vinsmaking med matsmaker som passer til de forskjellige vinene, dette kurset varer i ca 80 minutter og innebærer morsomt og lærerikt foredrag med Gjestgiveren, 4 viner og 6 små matsmaker. Kun kr.500,- pp.
Påmelding til alle kurs på post@hvalergjestgiveri.no
7.januar kl.18.00 - KJØKKENKURS
13.januar kl.18.00 - KJØKKENKURS - FULLT!
14.januar kl.18.00 - KJØKKENKURS - KUN 2 PLASSER IGJEN!
20.januar kl.18.00 - KJELLERKURS - FLERE PLASSER
21.januar kl.18 - KJØKKENKURS - FULLT!
Vi inviterer til deilig og hyggelig førjul her på Gjestgiveriet!
Vi pynter vårt vakre hus og tenner masse lys, og lager følgende førjulsmeny til dere:
Skalldyrsalat med hummer, krabbe og reker
Kremet Sjømatsuppe med småørret
Konfitert and, Oldemor Lindhjems medisterkaker og husets rødkål
ELLER
Lettrøkt ovnsbakt helleflyndre med stuede gulrøtter og brunet bacon
Stilton & Port
Appelsinfromasj, Husets julemarsipan og "Mormors Krukke"
Vi hjelper dere å velge riktige viner, dere kan velge mellom kjøtt eller fisk til hovedrett, og hele selskapet trenger ikke velge lik hovedrett. Vi har deilige senger og en god gårdsfrokost å by på for dere som vil bli natten over!
Vi er så takknemlige for at dere vil komme til oss i den mörke årstiden også, vi har lagt ut flere Temakvelder nå til hösten, og her er noen av dem:
7.oktober; Bobler og Höstsesongåpning - Sprudlende smaking med Gjestgiveren og 4 retters meny med god vin til. Kun kr.1.000,- pp pluss drikke til maten. Ledige plasser!
8.- og 14.oktober; Sort gull-Röd kjärlighet, Hummeraften på Gjestgiveriet! Smaksreise og 5 retter kr.1.100,- pp, +drikke til maten. UTSOLGT!
22.oktober; Det Store Höstgildet - Höstens store måltid! Mange små retter som i Gjestgiverens Fornemmelse for Smak, nyfikent, spennende og kompromisslöst! Slik som bare Gjestgiveren er og gjör. Kr.1.290,- pp + drikke. FÅ PLASSER!
29.oktober; Ekstra Hummeraften, snart fullbooket.
Det kommer flere temakvelder!
Förjulen starter hos oss fra 11.november, bestill ditt julebord NÅ!
Vi serverer deilig julemat med tradisjoner, og lar ribba få hvile til hjemmejulaften.
Vår julemeny er slik:
Skalldyrsalat med hummer, krabbe og reker
Kremet Sjömatsuppe med småörret
Konfitert and med oldemor Lindhjems medisterkaker og husets rödkål
Eller
Lettrökt ovnsbakt helleflyndre med stuede gulrötter og bacon
Stilton & Port
Appelsinfromasj, Husets julemarsipan og «Mormors Krukke»
3 retter kr.750,-, 4 retter kr.850,-, 5 retter kr.950,-
Drikke kommer i tillegg.
VI HAR 14 FLOTTE ROM FOR OVERNATTING, OM DERE ER 40 ELLER FLER FÅR DERE STEDET FOR DERE SELV!
Send oss en mail for et tilbud, eller ta en telefon. 69378200
Vil dere møte våren på Hvaler?! Det vil vi, og åpner Gjestgiveriet til påskeferien 14.-17.april! Vi har Påsketilbud på heldøgn med ettermiddagskaffe med sjokoladekake, en hyggelig aperitiff før middag 3 retters påskemeny, overnatting i dobbeltrom og gårdsfrokost til kun kr.1.500,- pp - velkommen skal dere være!
Booking på post@hvalergjestgiveri.no
Ps: Dere kan også bestille kun bord i restauranten også om dere vil, vi serverer Påskemiddag Skjærtorsdag, Langfredag og Påskeaften!