Vårprogram og SommerfestiHvaler 2024 på Gjestgiveriet - program under Aktuelt!

Bilde av Øystein Elgheim som står på terrassen foran Hvaler Gjestgiveri

Siste nytt fra Hvaler Gjestgiveri

Siste nytt

Her kommer små oppdateringer og informasjonsskriv fra oss

SommerfestiHvaler 2024 - Det blir en strålende sommer!!!

KOM TIL ÅRETS SOMMERFESTIHVALER!

Det blir en fin sommer, det lover vi - følg med på sidene her for å väre först ute med å skaffe dere vipplasser, overnatting og billetter!

Sjekk ut fanen FestiHvaler for program!

07. Mai 2024
Bilde tatt fra scenen med flere tusen tilskuere foran Hvaler Gjestgiveri

Herlig vår og forsommer på Gjestgiveriet!

Vi lager herlige kvelder hele våren! Fölg med på programmet, det blir raskt fyllt opp!

4.mai - 100% KORTREIST Vårgildet! Dette blir et deilig måltid i Vårens tegn! Dere som har värt gjester her om hösten kjenner til Höstgildet, og nå har vi lyst til å gjöre vårråvarer til et festmåltid av samme sort! Vi starter med en opplagt Gjestgiver som lar dere få smake på noen viner sammen med ham, og så serverer vi mange og små retter hvor våren og det faktum at disse råvarene finner «rett utenfor dören vår»er gjennomgående. Det blir en rikholdig meny fra både sjö og land , og luften med, flere nye og spennende smaker vil bli presentert. PÅMELDING: post@hvalergjestgiveri.no

18.-20.mai - PINSEHELG PÅ SKJÄRGÅRDSHOTELLET! Pinsetilbud med overnatting, frokost, 3 retter, aperitiff og kaffe med hjemmebakst ved ankomst, kun kr.1.700,- pp i dobbeltrom. FÅ PLASSER 18.MAI!

31.mai - SESONGÅPNING - Aspargesaften og vinmakerbesök! Dette er og blir en festaften! Hvert år inviterer vi til SESONGÅPNING, men i år har vi også slått det sammen med ASPARGESAFTEN og et herlig möte med en ny sesong med våre egne viner fra TENUTA MONTAUTO! Det blir en herlig meny bestående av mye asparges, fra egen hage, vill og andres mark, dette blir selvsagt akkompagnert av andre deilige råvarer og ikke minst; Viner som passer ypperlig til! Vår egen Gjestgiver er alltid hjertelig tilstede og i tospann med han; vår gode venn og vinmaker Riccardo Lepri fra Tenuta Montauto. Med seg i kofferten har flere av årets nye viner. Pris pp for smaking, aspargesmeny og to glade herrer kr.1.200,- pp. NB: FÅ PLASSER IGJEN!!!

21.juni - «Lyse Kvelder» - En herlig midtsommerkveld med musikk og sang, mat og vin! Først smaker vi på sommerens nye viner, så kommer Jannike Kruse med musiker og synger og spiller for oss denne lyse kvelden. Det serveres det 4 herlige midsommerretter! Det hele koster kun kr.1.600,- pp med musikk, smaking og 4 retter. Start kl.18.30. Påmelding til post@hvalergjestgiveri.no

RING OSS GJERNE OM DERE HAR SPÖRSMÅL: 69378200

15. Mars 2024

Matkurs på nyåret!

Smaksakdemiet har fölgende kurs til dere på nyåret!

6.januar kl.17.00: Matkurs i saus, krafter og supper - hvordan imponere med de beste sauser og supper og hvordan lage krafter til disse.

13.januar kl.17.00: Matkurs i «Den Perfekte Middag» hvordan lage den beste menyen og finne viner som passer til.

26.januar kl.18.00: Matkurs med pasta og pastasaus som tema vel så mye Italia her som der!

Kursene foregår på Gjestgiveriets kjökken og tar rundt 3 timer hver gang, vi holder utstyr og råvarer og stiller med opplagt Vertskap og et par glass vin til de som önsker det! Pris kr.1.500,- pp alt inkludert.

Påmelding til post@hvalergjestgiveri.no

NB: DET KOMMER FLERE KURS!

07. November 2023
Bilde av stekt kamskjell med en lett sky

Skjærgårdsjul på Gjestgiveriet!

Deilige Hvaler - Hele Året!

Vi inviterer til gjestebud her på Hvaler Gjestgiveri i førjulstiden!

Fra helgen 18.november vil vårt vakre Skjærgårdshotell pyntes til små og store juleselskaper som garantert vi få dere i stemning!

Et førjulsdøgn i Skjærgården starter med innsjekking fra klokken 15.00.

Våre vennlige, lyse og fredelige værelser ønsker dere mildt velkommen.

Vi byr samtidig på kaffe med fersk hjemmebakst frem til klokken 17.00

Da tenner vi lykter og bålpanner og så serverer vi gløgg og pepperkaker ute på Terrassen om været er på vår side.

Klokken 19.00 ønsker vi hjertelig velkommen til bords i Havestuen hvor det oser av tidløs tradisjon. Vi byr på en aperitiff før vi serverer en deilig førjulsmeny, som er myntet på rike og gode tradisjoner.

Råvarene er på alle måter naturlige og tid- og stedsriktige. Utgangspunktet for vår førjulsmeny er en tre retters middag, som gjerne kan utvides til både fire og fem retter.

Meny:

»En Smak av Hvaler» et utvalg av sesongens sjömat

Kremet Skjärgårdssuppe med pancofritert skalldyrbolle

Pannestekt piggvar, brunet bacon og choronsaus

ELLER

Konfitert andelår med rödkål og en mörk sjysaus

Stilton

Blåbörclafoutis med Gjestgiveri-is

Før, under og etter måltidet kan de som ønsker det, være med i Vinkjelleren for å se på Gjestgiverens store samling av gode viner. Vi vil gjøre dette for små grupper av gangen siden det er begrenset med plass der nede.

Etter en god natts søvn våkner man opp og rusler bort i Frokoststuen og henter seg en fersk kopp kaffe.

Julefrokosten serveres med stor glede og inneholder blandet annet hjemmelagede silder, ferske egg fra egne høner, gode juleskinker, røket laks, varmt nybakt brød og selvsagt Oldemor Lindhjems medisterkaker!

Deilig, lun og velsmakende førjul er gode stikkord for et døgn hos oss i november og desember.

Pris pr person med ettermiddagskaffe, aperitiff, 3 retter, tur i Gjestgiverens Vinkjeller, overnatting i dobbeltrom med julefrokost er kr.1.950,-

Pris uten overnatting er kr.1.190,- pr person

Kun menyene er priset til kr.750,- for 3 retter, 850,- for 4 retter og 950,- for 5 retter. Om man er et större selskap (over 10 personer) er det fint om man enes om en meny for alle.

Hjertelig velkommen til Skjærgårdshotellet - Hvaler Gjestgiveri!

07. September 2023
Jul

Deilig høst på Gjestgiveriet! Meld dere på nå!

Det blir deilige matkvelder her i oktober, november og desember også!

Vi starter med Hummerkvelder den 7.oktober, denne er fullbooket.

Vi har hummerkvelder 14.10, 27.10 og 28.10 - nå er det kun 27.oktober som har noen få ledige plasser.

Höstgildet 21.10 er også fullbooket.

11.november har vi 100% KORTREIST «Hösten», her er det ledige plasser. Vi byr på deilige råvarer fra närområdet, fra hav, skog, land og luft. Gjestgiver Öystein Elgheim byr på en morsom vinsmaking av höstviner, og vi serverer herlige kortreiste 4 retter.

Kun kr.950,- pp for smaking og 4 retter.

Vi har åpent til og med 21.desember.

NB: Forhåndsbestilling kreves (Ikke mandager og tirsdager)

VI SKAL HA MATKURS I JANUAR 2024 - fölg med for datoer!

07. September 2023
Höst

Nå er alt klart!

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en deilig sommer på Hvaler Gjestgiveri!

Programmet er nå komplett og dere finner all info under fanen Festihvaler her på siden.

Velkommen til dere alle!

Bestill på post@hvalergjestgiveri.no ring oss gjerne på 69378200

14. Februar 2022
Bilde av konsert i teltet på Hvaler Gjestgiveri

SESONGÅPNING på Skjärgårdshotellet!

29.april: SESONGÅPNING - årets sesong åpnes på Skjärgårdshotellet med gode smaker på tallerken og i glass!

Med vår egen Vinmaker fra Toscana; Riccardo Lepri fra Tenuta Montauto, og en alltid opplagt Gjestgiver - disse to vil by dere årets nye smaker fra vår egen vingård og på tallerkene blir dere servert strålende nye, spennende retter som er inspirert av årstid og beliggenhet. God mat, godt humör og strålende viner på vakre vårlige Hvaler! Det blir klippet snor og vi lover stormende jubel og masse spennende smaker!

Kun kr.900,- pp for smaking og måltid! Ledige rom for overnatting!

Påmelding til post@hvalergjestgiveri.no

16. Mars 2023
Solnedgang på sjøen

Påske på Skjärgårdshotellet!

Fra 6.april til 10.april har vi påskeåpent her på Gjestgiveriet!

Det er middagsservering fra kl.16 hver dag, Langfredag og Påskeaften er det en liten vinsmaking inkludert i prisen for middag for de som bor her eller spiser kl.19. Ring oss eller mail oss for mer info!

Pris pp i dobbeltrom inkl ettermiddagskaffe med bakst, dobbeltrom med frokost, 3 retter og en vinsmaking er kr.1.500,-

16. Mars 2023
Bilde av en hvitveis, stående på et dekket bord.

Kjøkkenkurs og Kjellerkurs januar 2023 - PERFEKT VINTERAKTIVITET!

Datoer for Kjøkkenkurs med Krafter, sauser og supper som tema finner dere nederst i saken, det samme gjelder dato og til for Kjellerkurs!

Kjøkkenkurset vil vare i ca 3 timer og Gjestgiveren vil vise dere og innlemme dere i sin kjøkkenveerden, dere får innføring i krafter, sauser og supper, tilsmaking av retter, teknikker og måter å gjøre et måltid til noe utenom det ordinære.

Som vanlig vil Gjestgiveren være blid og opplagt og fortelle dere dette med stor innlevelse og entusiasme, og dele av sin rike kunnskap!

Kun kr.1.500,- pp for kurs, opplæring, opplæring, demonstrasjon og underholdende foredrag! Pluss et par glass vin for de som vil. Vi stiller med utstyret dere trenger, råvarer og forstykke, dere tar med godt humør.

Kurset passer for alle som er glade i mat og egner seg ypperlig til å gi bort - GI EN OPPLEVELSE SOM MOTTAKER VIL HUSKE OG FÅ NYTTE AV!

Kjellerkurset er en vinsmaking med matsmaker som passer til de forskjellige vinene, dette kurset varer i ca 80 minutter og innebærer morsomt og lærerikt foredrag med Gjestgiveren, 4 viner og 6 små matsmaker. Kun kr.500,- pp.

Påmelding til alle kurs på post@hvalergjestgiveri.no

  • 7.januar kl.18.00 - KJØKKENKURS

  • 13.januar kl.18.00 - KJØKKENKURS - FULLT!

  • 14.januar kl.18.00 - KJØKKENKURS - KUN 2 PLASSER IGJEN!

  • 20.januar kl.18.00 - KJELLERKURS - FLERE PLASSER

  • 21.januar kl.18 - KJØKKENKURS - FULLT!

14. November 2022

Førjulsfeiring på Skjærgårdshotellet!

Vi inviterer til deilig og hyggelig førjul her på Gjestgiveriet!

Vi pynter vårt vakre hus og tenner masse lys, og lager følgende førjulsmeny til dere:

Skalldyrsalat med hummer, krabbe og reker

Kremet Sjømatsuppe med småørret

Konfitert and, Oldemor Lindhjems medisterkaker og husets rødkål

ELLER

Lettrøkt ovnsbakt helleflyndre med stuede gulrøtter og brunet bacon

Stilton & Port

Appelsinfromasj, Husets julemarsipan og "Mormors Krukke"

Vi hjelper dere å velge riktige viner, dere kan velge mellom kjøtt eller fisk til hovedrett, og hele selskapet trenger ikke velge lik hovedrett. Vi har deilige senger og en god gårdsfrokost å by på for dere som vil bli natten over!

14. November 2022

Program for hösten og förjulen 2022

Vi er så takknemlige for at dere vil komme til oss i den mörke årstiden også, vi har lagt ut flere Temakvelder nå til hösten, og her er noen av dem:

7.oktober; Bobler og Höstsesongåpning - Sprudlende smaking med Gjestgiveren og 4 retters meny med god vin til. Kun kr.1.000,- pp pluss drikke til maten. Ledige plasser!

8.- og 14.oktober; Sort gull-Röd kjärlighet, Hummeraften på Gjestgiveriet! Smaksreise og 5 retter kr.1.100,- pp, +drikke til maten. UTSOLGT!

22.oktober; Det Store Höstgildet - Höstens store måltid! Mange små retter som i Gjestgiverens Fornemmelse for Smak, nyfikent, spennende og kompromisslöst! Slik som bare Gjestgiveren er og gjör. Kr.1.290,- pp + drikke. FÅ PLASSER!

29.oktober; Ekstra Hummeraften, snart fullbooket.

Det kommer flere temakvelder!

Förjulen starter hos oss fra 11.november, bestill ditt julebord NÅ!

Vi serverer deilig julemat med tradisjoner, og lar ribba få hvile til hjemmejulaften.

Vår julemeny er slik:

Skalldyrsalat med hummer, krabbe og reker

Kremet Sjömatsuppe med småörret

Konfitert and med oldemor Lindhjems medisterkaker og husets rödkål

Eller

Lettrökt ovnsbakt helleflyndre med stuede gulrötter og bacon

Stilton & Port

Appelsinfromasj, Husets julemarsipan og «Mormors Krukke»

3 retter kr.750,-, 4 retter kr.850,-, 5 retter kr.950,-

Drikke kommer i tillegg.

VI HAR 14 FLOTTE ROM FOR OVERNATTING, OM DERE ER 40 ELLER FLER FÅR DERE STEDET FOR DERE SELV!

Send oss en mail for et tilbud, eller ta en telefon. 69378200

07. September 2022

Påske på Skjærgårdshotellet

Vil dere møte våren på Hvaler?! Det vil vi, og åpner Gjestgiveriet til påskeferien 14.-17.april! Vi har Påsketilbud på heldøgn med ettermiddagskaffe med sjokoladekake, en hyggelig aperitiff før middag 3 retters påskemeny, overnatting i dobbeltrom og gårdsfrokost til kun kr.1.500,- pp - velkommen skal dere være!

Booking på post@hvalergjestgiveri.no

Ps: Dere kan også bestille kun bord i restauranten også om dere vil, vi serverer Påskemiddag Skjærtorsdag, Langfredag og Påskeaften!

10. Februar 2022
Bilde av en hvitveis, stående på et dekket bord.