Nå har artistene blitt sluppet!!!

Bilde av Øystein Elgheim som står på terrassen foran Hvaler Gjestgiveri

Siste nytt fra Hvaler Gjestgiveri

Siste nytt

Her kommer små oppdateringer og informasjonsskriv fra oss

Pinse på Skjærgårdshotellet

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Pinse på Gjestgiveriet. Møt sommeren her ute i Skjærgården, lek med ungene deres, dra på øyhopping, gå fine turer i skog og ved havet, lån en sykkel av oss eller ta årets første bad i Hasselvika.

Vi holder åpent 3.-5.juni og har gode forsommermåltider til dere i restauranten om kvelden, 14 hyggelige dobbeltrom dere kan sove i, og en god gårdsfrokost på Terrassen når dere står opp om morgenen. Vi tilbyr ettermiddagskaffe med hjemmebakst, aperitiff, 3 retters meny, overnatting og frokost og mulighet for matpakke til kun kr.1.700,- pp i dobbeltrom.

Velkommen til dere alle!

Bestill på post@hvalergjestgiveri.no ring oss gjerne på 69378200

14. Februar 2022

Påske på Skjærgårdshotellet

Vil dere møte våren på Hvaler?! Det vil vi, og åpner Gjestgiveriet til påskeferien 14.-17.april! Vi har Påsketilbud på heldøgn med ettermiddagskaffe med sjokoladekake, en hyggelig aperitiff før middag 3 retters påskemeny, overnatting i dobbeltrom og gårdsfrokost til kun kr.1.500,- pp - velkommen skal dere være!

Booking på post@hvalergjestgiveri.no

Ps: Dere kan også bestille kun bord i restauranten også om dere vil, vi serverer Påskemiddag Skjærtorsdag, Langfredag og Påskeaften!

10. Februar 2022
Bilde av en hvitveis, stående på et dekket bord.