Vårprogram og SommerfestiHvaler 2024 på Gjestgiveriet - program under Aktuelt!

En gruppe kurs deltagere som tar seg en velfortjent pause

Kurs og konferanse for mellomstore og små grupper

Ro til å jobbe. God mat. Avslappende omgivelser.

Teambuilding, møte eller kurs, felles for de alle er at det er viktig med fred og ro fra omgivelsene rundt. Her på Gjestgiveriet har dere alt dere trenger, uten alle distraksjonene dere ikke trenger.

Kurs og Konferanse

Fasiliteter

Vi har ikke store saler til hundrevis av mennesker hele året, men vi har plass til 8 på et møterom, 10 på et annet, 16 på et og 30 i Havestuen om det er noe man ønsker å benytte seg av. Vi har prosjektorer og lerreter, trådløst nettverk i Hovedbygningen, og gode stoler å sitte i under møtene. Hvaler Gjestgiveri ligger omtrent 30 minutter kjøring fra Fredrikstad og i motsetning til på store konferanse senteret, har dere her muligheten til å ha hele huset for dere selv. Her vil dere få jobbe uforstyrret, med unntak noen fuglesang fra utsiden i ny og ne.

Besøk hos oss

Vi har 20 år med erfaring og høy kompetanse i å se og merke hva hver enkelt gjest vil sette pris på - vi ønsker å gi alle våre gjester en følelse av å ha opplevd noe unikt ved å besøke vårt lille Gjestgiveri i havgapet.

For de som ønsker det, tilbyr vi store lunsjer, gode middager og overnatting på et eller flere av våre 14 doble rom.

Vi vet at det er viktig å være uforstyrret når man jobber, og hvor viktig det er å være sammen når arbeidsdagen er over. Vi har flotte turområder man kan vandre på i samtale, skogsstier om man vil løpe litt før middag, svaberg og strender i umiddelbar nærhet om man ønsker å ta seg et morgenbad, og en stor plen man kan leke og spille på. Og mange små sitteplasser rundt omkring på eiendommen for kreative gruppemøter.

Vi vet at det er viktig å være uforstyrret når man jobber, og hvor viktig det er å være sammen når arbeidsdagen er over.

Bilde av hønene
Bilde tatt av et av de nyoppussede soverommene
Bilde av den nye terrassen
Bilde av et dekket bord i havestuen

Vi hadde firmatreff hos Hvaler Gjestgveri. Kan ikke si nok fine ting om både lokalene, maten og de ansatte! Anbefales!

Jørn B.