Vårprogram og SommerfestiHvaler 2024 på Gjestgiveriet - program under Aktuelt!

Bilde av Øystein Elgheim som står på terrassen foran Hvaler Gjestgiveri

Arrangement på Hvaler Gjestgiveri

Opplev arrangementer med smak i fokus.

Opplev Gjestgiveren ta deg med igjennom en reise i smak, historie og personlige opplevelser. I løpet av sitt liv i søken på nye matopplevelser, har en lært mye, men også opplevd morsomme og absurde historier.

SE UNDER FANEN AKTUELT FOR DATOER FOR MAT- OG VINKURS!

En reise i smakens verden! En strålende reise med Gjestgiveren!

Gjestgiveren byr på seg selv og tar dere med på reisen!

Vi har erfart at gjester som har värt med på reiser her hos oss har gått inn i måltidet smått euforiske og stort begeistret - Öystein Elgheim har gjort det til en kunst å fange publikum inn i sin verden av smakens fysiologi - og det med humor og stor innlevelse! Vi mener at alle må unne seg en liten eller stor reise når de besöket Gjestgiveriet - eller hyre oss til å komme og reise i smaken på bedriften deres eller i privat sammenheng, vi gjör det også!

Den beste måten å lære på, er ved å smake selv. Igjennom den 1,5 time lange forestillingen, vil du få oppleve og lære om hvordan smaker passer sammen og hvorfor enkelte ting ikke passer sammen.

Forestillingen er krydret med anekdoter og fortellinger fra Gjestgiverens mange smaksreiser. Du vil ikke bare trene smaksløkene, men også lattermusklene, og ikke minst vil deres forståelse for hvordan man setter vin til mat forandre seg for alltid!

Vi tilbyr små reiser til kr.250,- pp (eller minimum kr.2.500,- for en gruppe under 10 personer) og store reiser til kr.500,- pp (eller minimum kr.5.000,- for en gruppe under 10 personer)

Om reisen er stor eller liten avhenger av tiden, hvor mange viner og smakebiter av mat til

TA KONTAKT OM DERE ÖNSKER EN DEILIG REISE I SMAK FÖR MÅLTIDET!!!!

Om vertskapet

Hei!

Vi heter Lene og Øystein Elgheim, og er vertskapet på Hvaler Gjestgiveri, det har vi vært i over 20 år nå. Da vi kom hit bar denne eiendommen preg av å ha stått ubrukt og uelsket i mange år, så vi bestemte oss ganske raskt for at det skulle vi gjøre noe med, så etter måneder med malespann og vaskebøtte kunne vi forsiktig åpne for noen få gjester i Påsken 2002. Vi har fortsatt vår utvikling av Gjestgiveriet, og er stolte over hva vi får til på et lite hotell ute i havgapet.