Nå har artistene blitt sluppet!!!

Bilde av Øystein Elgheim som står på terrassen foran Hvaler Gjestgiveri

Arrangement på Hvaler Gjestgiveri

Opplev arrangementer med smak i fokus.

Opplev Gjestgiveren ta deg med igjennom en reise i smak, historie og personlige opplevelser. I løpet av sitt liv i søken på nye matopplevelser, har en lært mye, men også opplevd morsomme og absurde historier.

SE UNDER FANEN AKTUELT FOR DATOER FOR MAT- OG VINKURS!

En reise i smakens verden.

Den beste måten å lære på, er ved å smake selv. Igjennom den 1,5 time lange forestillingen, vil du få oppleve og lære om hvordan smaker passer sammen og hvorfor enkelte ting ikke passer sammen.

Forestillingen er krydret med anekdoter og fortellinger fra Gjestgiverens mange smaksreiser. Du vil ikke bare trene smaksløkene, men også potensielt lattermusklene.

Om vertskapet

Hei!

Vi heter Lene og Øystein Elgheim, og er vertskapet på Hvaler Gjestgiveri, det har vi vært i over 20 år nå. Da vi kom hit bar denne eiendommen preg av å ha stått ubrukt og uelsket i mange år, så vi bestemte oss ganske raskt for at det skulle vi gjøre noe med, så etter måneder med malespann og vaskebøtte kunne vi forsiktig åpne for noen få gjester i Påsken 2002. Vi har fortsatt vår utvikling av Gjestgiveriet, og er stolte over hva vi får til på et lite hotell ute i havgapet.