Velkommen til vår nye nettside!

Dekket bord i havestuen

Bryllup ved sjøen

Skreddersøm i alle ledd - her og der!

Vi ønsker at alle gjester som kommer til oss, eller ønsker at vi skal komme til dem, skal få den best tenkelige feiringen man kan, eller faktisk så bra at det nesten er utenkelig! Vi har kompetansen og erfaringen som skal til for å skape ditt perfekte bryllup.

Drømmebryllup fra start til slutt.

Stressfrie forberdelser

Vi har igjennom 20 år arrangert bryllup i ulike størrelser og formater. Vi har arrangert alt fra små bryllup til 120 gjester, som er det vi har maksimalt plass til. Vi har derfor trygge på at vi kjenner triksene som hjelper dere å skape bryllupet deres akkurat sånn dere ser for dere.

Vi vet godt hvordan huskelisten bare vokser og vokser etter et frieri, det kan føles nesten overveldende hvor mye det er å ta stilling til. Det er nettopp dette vi kan hjelpe dere med. Ved å stille de rette spørsmålene, vil vi kjapt finne ut hvordan akkurat deres drømmebryllup er og da kan vi komme med forslag på:

  • Mat

  • Dekorasjon

  • Mottagelse

  • Regi

  • Mye mer

Dere bestemmer selv hvor mye eller lite dere vil ta ansvar for. Vårt hovedfokus er å gjøre deres forberedelser så enkle som mulig.

Uforglemmelig dag

Til syvende og sist er noe av det viktigste med Bryllupsdagen å kunne nyte dagen. Det å kunne konsentrere seg om å sette pris på dette magiske øyeblikket og bare slappe av. Følelsen av at bryllupet er under kontroll, er helt uvurderlig og vi vil derfor jobbe tett med Toastmasteren slik at alt går som det skal.

Dere som er brudeparet skal slippe helt tanken på klokke og tidsskjema. La oss ta oss av det, slik at dere kan ta dere av å feire dere selv.

Dere som er brudeparet skal slippe helt tanken på klokke og tidsskjema. La oss ta oss av det, slik at dere kan ta dere av å feire dere selv.

Bilde av bryllup i telt
Bilde av stekt kamskjell med en lett sky
Bilde av et dekket bord i havestuen
Et ypperlig bryllup i alle størrelser

«Vi feiret bryllup på Hvaler gjestgiveri i 2019. I tillegg til meget flotte lokaler både på gjestgiveriet og i teltet utenfor hvor vi hadde vår feiring var det meget god mat, supert personalet og generelt meget god stemning. Tilbakemeldingen fra gjestene var at det var et 100% opplegg, som innfridde alle forventninger. Anbefales på det sterkeste til tilsvarende arrangementer.»

Joakim D.